€ 0,00 - 0 items

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Over Etiketten & zo®

 logo-etikettenenzo

De impact en toepassingsmogelijkheid van een etiket is veel groter dan je denkt. Het is meer dan een informatiedrager, het is een wezenlijk onderdeel van uw merk- en productcommunicatie. Een goed etiket zorgt namelijk voor naambekendheid.
Maar dan is het wel erg belangrijk dat je op de juiste manier met etiketten omgaat.
Laat je daarom begeleiden door een specialist op vlak van etiketten

Etiketten & zo® bestaat sinds 2010 en werd destijds opgericht als onderdeel van Graph!cD’sign bvba, een klein maar ambitieus grafisch buro uit Vosselaar (regio Turnhout). De zaakvoerder Bart Leys wist Etiketten & zo® uit te bouwen tot een gekende, kwalitatieve speler in de markt van etiketten op rol en op vel en dan vooral in de kleinere aantallen en korte productietijden.

De jarenlange ervaring in de grafische wereld gaf de zaakvoerder de mogelijkheid om zijn kennis van de voorhande zijnde grafische technieken aan te wenden voor de productie en ontwikkeling van etiketten op een innovatieve en creatieve manier.

Door zijn enthousiasme, de nooit aflatende ijver om te vernieuwen en te innoveren en oog te hebben voor detail en kwaliteit, zorgen er elke dag weer voor dat onze klanten op hun wenken worden bedient.

Onze kracht schuilt in onze persoonlijke aanpak, een luisterend oor voor onze klanten en het vertalen van hun wensen/verlangens in een perfect product.

Elke dag streven naar de perfectie is een doel op zich. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen  8u30 en 17u00 op het nummer (België) - + 32 14 89 56 68 of (Nederland) - + 31 407 440 177
 

Voor u allen - van ons uit, een prettige ecommerce ervaring!

Bart LEYS & Ilse CLAESSEN
zaakvoerders

Onze referenties