€ 0,00 - 0 items

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Verzenden/Retourneren

Bezorgdienst

Wij streven ernaar om de standaard producten (die voorradig zijn) dezelfde dag van uw betaling te versturen indien we uw betaling voor 15:00 hebben geregistreerd. Anders zal uw pakket op de eerst volgende verzendingsdag worden verstuurd, tevens versturen wij de pakketten alleen op dinsdag en vrijdag (vaste ophaaldagen Bpost). Betreffende producten die op maat moeten worden gemaakt (gepersonaliseerde etiketten in folie, flexo, digitaal FC) kijkt u best in onze tabel met levertijden (Onder leveringstermijn wordt verstaan:de tijd benodigd om een order administratief te behandelen:

  • + de productietijd
  • + het verzendklaar maken. Zendingen worden door de transporteur afgehaald op dinsdag en vrijdag voor 12u00.
  • + de transittijd van de transporteur. (Leveringen in België en Nederland hebben doorgaans een transittijd van 1 tot 2 werkdagen.))
Type product Productietermijn
Foliedruk (nieuwe cliche) 8 werkdagen
Foliedruk (bestaande cliche) 5 werkdagen
Flexodruk 10 werkdagen
Digitaal FC 5 werkdagenVerzendkosten

Als bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten vragen wij een vast bedrag. Bij de opgave van uw bestelling ziet u precies wat de verzendkosten zijn.

Waar levert Etiketten & zo?

Etiketten & zo levert wereldwijd, kosten hiervan kunt u zien bij het verwerken van de bestelling.
Voor meer info over verzendkosten kunt u altijd mailen naar verkoop@labelsenzo.be


Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel niet aan uw wensen voldoet of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 10 dagen contact met ons op te nemen. Wij bezorgen u dan een retouretiket zodat u de defecte producten geheel kosteloos kan terugsturen. Gewoon uw pakket af te geven bij het dichtsbijzijnde postkantoor.

Bedrijfsgegevens
Etiketten & zo, h.o.d.n. Graphicdsign bvba

Hoortverten 14, 2350 Vosselaar

BTW: BE0501.493.859

verkoop@labelsenzo.be

+32 14 895 668

Onze referenties