€ 0,00 - 0 items

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Etiketrollen

Etiketrollen

Je blijft plakken bij Etiketten & zo! Etiketten vormen de eerste indruk van veel producten en goederen. Met onze hightech labelprinter printen wij jouw stickers tot 22 centimeter super voordelig, in hoge resolutie, relatief kleine oplages en in elke gewenste vorm.

Gepersonaliseerd en korte levertijden

PVC-vrije stickers, hoge drukkwaliteit, gepersonaliseerd, korte levertijden en lage prijzen. De markt vraagt er om! Met gepersonaliseerde stickers geef je producten, merken en evenementen een - eigen - gezicht. Deze stickers leveren wij onder andere op rol en optioneel in een handige Label dispenser box.

Gesneden naar wens

Onze stickers van hoogwaardig Avery-materiaal bestel je op zelfklevend papier, witte folie, transparante folie en zilver folie. Nadat jouw stickers zijn geprint op jumbo-rollen van 20 centimeter breed, begint het snijden op de stansmachine: We snijden kiss cut: door de sticker tót de backing Daarna worden er rollen van gesneden Kies het gewenste aantal rollen, het aantal stickers per rol en de lengte van deze rollen Het is ook mogelijk stickers op vel te bestellen. Ben je op zoek naar grotere stickers of stickers met garantie? Ga dan naar onze Vinylstickers.

Rolwikkeling

Bij het bestellen van stickers en etiketten op rol bepaal je zelf hoe we deze voor je op de rol plaatsen. Dit noemen we de rolwikkeling. Lees meer over de rolwikkeling of download het rolwikkelschema.

Kies voor extra bescherming met een laminaat

Geef jouw stickers een extra beschermlaag en kies voor een glanzend of mat laminaat. Daarnaast bieden we ook de keuze voor een UV werend laminaat. Dit laminaat verlengt de levensduur van geprinte folies die worden blootgesteld aan UV licht. Het UV werende laminaat heeft een heldere en glanzende uitstraling.

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in
per pagina
€ 0,00

Digitaal FC ovale vorm

Eigen productie

€ 0,00

Digitaal FC ronde vorm

Eigen productie

€ 0,00

Foliedruk ovale vorm

Eigen productie

€ 0,00

Foliedruk rechthoek vorm

Eigen productie

€ 0,00

Foliedruk ronde vorm

Eigen productie

€ 0,00

Foliedruk speciale vorm

Eigen productie

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in
per pagina

Onze referenties