€ 0,00 - 0 items

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Full Colour etiketten

Full Colour etiketten

Digitaal gedrukte etiketten in kleur. (full colour) Ideaal geschikt voor op uw flessen en andere verpakkingsvormen. Watervaste kwaliteit eveneens beschikbaar!

DIGITAAL, HOGERE SNELHEID, VEEL MOGELIJKHEDEN

De snelheid, kwaliteit en mogelijkheden van digitaal drukwerk nemen alleen maar toe. Het is een perfecte manier om kleine en middelgrote oplages etiketten te printen. Digitaal printen is zelfs een ware uitkomst bij diversiteit. Dat wil zeggen als je een serie etiketten print met verschillende variaties binnen de serie. We leveren etiketten in offset kwaliteit op papieren en kunststof ondergrond. Een combinatie van full colour etiketten met foliedruk levert verrassende resultaten op.

TOT IN DETAIL

De techniek van de ASTRO machine is ongeëvenaard. De speciaal ontwikkelde elektro-inkten zijn op het gebied van kleur en densiteit vergelijkbaar met offsetkwaliteit. Dankzij 4 kleuren indi-chroom wordt het kleurbereik groter. Het sluitwerk is altijd 100% dankzij het unieke systeem waarbij het volledige beeld in één keer op het materiaal wordt overgezet in plaats van kleur per kleur.

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in
per pagina
€ 0,00

Digitaal FC ovale vorm

Eigen productie

€ 0,00

Digitaal FC ronde vorm

Eigen productie

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in
per pagina

Onze referenties