€ 0,00 - 0 items

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Foliedruk ovale vorm

Meer Zichten

Foliedruk ovale vorm

Schrijf een review over dit product

€ 0,00

Eigen productie

Bekijk hier onze verschillende beschikbare ovale etiketten, verkrijgbaar in formaten van 20x15mm tot 130x90mm. Stel u uw eigen maatwerk etiket samen! Vul de kleuren, maten, aantal in en u ziet de juiste prijs verschijnen.


VEEL MOGELIJKHEDEN

Foliedruk is een hoogdruktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een magnesium cliché. Dit cliché wordt verwarmd en drukt de folie uit op vrijwel iedere ondergrond. We hebben 2 Newfoil machines die in perfecte staat verkeren. Met dit machinepark drukken we o.a. metallic-kleuren (zoals goud en zilver), digitaal voorbedrukte etiketten sluitend, van rol naar rol, enkel- of meerbaans en we kunnen ook lamineren.

SCHITTEREND & VEELZIJDIG

Wij gebruiken foliedruk niet uitsluitend als veredeling, maar als volwaardige druktechniek op papier en kunststof. Je hebt de keuze uit meer dan 40 zelfklevende materialen voorzien van verschillende kleefstoffen. Onze etiketten zijn permanent hechtend, afneembaar en/of geschikt voor diepvries. Er zijn ongeveer 50 drukkleuren: mat, glanzend of metallic. Met een levertijd van maximaal 10 werkdagen bewijzen we ook hier dat we snel zijn.

Aanvullende Informatie

Gewicht 1

Klant Recensies

Schrijf uw Eigen Recensie

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

Onze referenties